-

Bend Keni nije mrtav objavio spot za pesmu „Nema nazad“

Keni nije mrtav Jutro Đurađ Đuričić Amerikana Dom omladine Beograd fotografije galerija slikeBend Keni nije mrtav objavio je spot za pesmu „Nema nazad“. U pitanju je drugi po redu singl sa nadolazećeg albuma koji će ove godine izaći za izdavačku kuću Mascom.

Singlom „Nema nazad“ bend objavljuje svoju prvu kolaboraciju u karijeri i nastavlja saradnju sa produkcijskim timom na čelu sa Arsenijem Slavićem. S obzirom da je pesma nastala u saradnji sa hrvatskim pop trap artistom Zembom Latifom i pevačicom Lu, bend je odlučio da spot snimi u Zagrebu.

O realizaciji spota članovi benda su rekli: „Snimali smo u Zagrebu, praktično ne znajući kako će to sve na kraju da izgleda, jer je veći deo videa VFX. Spot je sniman par dana posle našeg nastupa na Beer Festu u Zagrebu, a kako smo leto praktično podredili nastupima benda, iskoristili smo priliku da odemo i do mora, ali i do Italije na kafu“.

Efektan video koji je upravo izašao najavljuje album na kom Keniji trenutno rade, paralelno nastupajući na festivalima u zemlji i regionu.

„Ova godina nam jako prija. Izbacili smo dva singla, spremamo novi album, dosta putujemo i nastupamo. Može se reći da smo jako zadovoljni kako stvari trenutno idu. Za nama je nekoliko jako lepih nastupa, od Arsenal festa u Kragujevcu, Belgrade Beer Festa, preko Slovenije, Hrvatske i predivnih festivala u Aranđelovcu i Čačku,“ izjavili su članovi benda.

Bend Keni nije mrtav nastao je 2017. godine, a čine ga: Mateja Đokić (glavni vokal, gitara), Matija Pešić (prateći vokal, bas) i Sava Tomić (bubanj). Nakon nekoliko demo snimaka, posle par godina, zvanično su se oglasli pesmom „Venecijaneri“, a potom i debi albumom „Ajmo da plešemo“.

Bend je uspeo da se odlično pozicionira na domaćoj i regionalnoj sceni donoseći miks dobrih pesama, emocija i prvoklasne zabave. Muzika ovog benda u potpunom je skladu sa svetskim trendovima, a muzička kritika ih povezuje sa grupama kao što su Muse, Panic! at the Disco, Green Day, Franz Ferdinand, The Killers, Obojeni program…

Najnovije vesti

Izdvajamo