-

NaslovnaVestiVesti iz regionaBend Gužva u 16-ercu objavio novi spot

Bend Gužva u 16-ercu objavio novi spot

Osiječki pankeri Gužva u 16-ercu predstavili su spot za pesmu “Bjelina“.

Nova numera je drugi singl sa nadolazećeg albuma. A pesma je, po rečima frontmena Igora Dmitrića Mute, o ljudskim slabostima i o tome kako smo skloni da pobegnemo u neku zavist kad naiđu problemi.

“Prva ideja mi je bila, dok sam se igrao sa gitarom i pevušio neku svoju melodiju u glavi, da napišem pjesmu koja govori o ovisnosti o drogama. Imam dosta prijatelja koji muku muče s tim godinama, a ishod je neizvjestan. Na kraju sam se prešaltao i napisao pjesmu koja govori o ljudskim slabostima”, rekao je frontmen benda Gužva u 16-ercu.

“Mi smo stvarajući i snimajući novu pjesmu nakratko pobjegli od stvarnosti. Kreativni rad je sjajna terapija i u mnogo normalnijem vremenu nego što je ovo u kojem živimo. Svako od nas se tijekom ove godine osjetio barem nekoliko puta bespomoćnim i anksioznim te mislimo da široj publici neće biti problem da se prepozna u refrenu naše nove pjesme, iako je ona izvorno napisana da potakne ljude na opasnost od bilo koje vrste ovisnosti. Nadamo se da će nova godina donijeti neke vedrije tonove, a mislimo da je ova naša nova pjesma potpuno adekvatna za posljednji ispraćaj ove užasne”, poručili su članovi benda.

Režiju novog spota potpisuju Krešimir i Luka Pejić.

Najnovije vesti

Izdvajamo