-

BaYaT objavili singl „Madness“

Novosadski rok bend BaYaT najavljuje svoj novi singl “Madness”, koji će biti prvi singl sa novog albuma “Purge”. “Madness” će biti objavljen 26. septembra.

“Madness” se prirodno nastavlja na prvi album i nagoveštava šta se može očekivati od drugog albuma “Purge”. Ova pesma oslikava trenutno stanje društva u kojem živimo. Previše informacija u kombinaciji sa modernom tehnologijom i eksplozijom lažnih vesti šalje ljude u jedno stanje konfuzije i ludila. Ovu numeru karakteriše snažna poruka u refrenu, prateći strofe koje idu dublje u suštinu toga zašto se nalazimo gde se trenutno nalazimo i šta treba da uradimo povodom toga, rekao je glavni vokal, Miloš Bajat.

BaYaT je petočlani rok bend iz Novog Sada, formiran 2018. godine. 25. Decembra 2019. godine BaYaT je objavio svoj debi album “So It Begins” sa osam rok numera, uz primese Alt roka i NU Metala. Album karakterišu temeljni vokali i jake poruke o zbivanjima u svetu. Sam album je samo početak jedne duže priče koja će se pretočiti u buduća izdanja.

Najnovije vesti

Izdvajamo