fbpx

-

Naslovna Vesti Vesti iz regiona Banjalučki Deer In The Headlights kreću na evropsku turneju i najavljuju dva izd...

Banjalučki Deer In The Headlights kreću na evropsku turneju i najavljuju dva izdanja

Deer In The HeadlightsHardcore sastav Deer In The Headlights iz Banjaluke uskoro kreću na prvu od dvije evropske turneje, tokom koje će nastupati u Italiji, Francuskoj, Španiji, Portugalu, Švajcarskoj i Austriji.Prva turneja će trajati od 1. do 17. aprila, a na drugoj turneji Deer In The Headlights će svirati u Hrvatskoj, Mađarskoj, Austriji, Slovačkoj, Češkoj i Njemačkoj, i to od 18. do 30. jula.

Takođe, tokom juna će pojaviti i njihov novi album na kojem će naći sedam numera snimljenih u studiju “Zumbul”. Izdanje će se pojaviti na vinilu, kao i na kaseti, a potpisaće ga nekoliko izdavača: A Middle Man Records, Boslevan Records, Good Samaritan Records, te Krimskramz Records.

Za drugu polovinu godine Deer In The Headlights planira da izbaci split 7″ sa novim bendom sastavljenim od članova Cavalcades i Healing Powers.

Deer In the Headlights je nastao 2010. godine, a do sada su imali pet evropskih turneja – dvije samostalne, te zajedno sa Dispro, Black Sails i Eaglehaslanded. Bend je na Demofestu 2012. godine proglašen za najperspektivniji banjalučki bend.