-

Bang Bang u novom spotu pijani i zaljubljeni

Jedan od naših vodećih pop-rock sastava, sjajni Bang Bang, predstavio je spot za novi singl „Pijani i zaljubljeni“.

Riječ je o još jednom nastavku fantastično plodne suradnje s redateljem Ljubom Zdjelarevićem, koja se ovim uratkom popela na ukupno pet spotova. Dosljedno svojoj glazbenoj kreativnosti, međutim, inovativni Bang Bang odabrao je od svojih videouradaka napraviti svojevrsnu zaokruženu priču pa tako „Pijani i zaljubljeni“ predstavljaju nastavak spota za prethodni singl „Stranci“, u kojem je prikazano zahladnjenje odnosa jednog ljubavnog para.

„Bang Bang je pred sebe za ovu godinu stavio mnoge zadatke, a jedan od njih, tiče se i glazbenih spotova. Želja nam je da su pjesme koje radimo, tematski povezane video spotovima. Spot „Pijani i zaljubljeni“ nastavak je priče spota „Stranci“, i ideja je da svaki sljedeći bude nastavak onog prethodnog. Ovaj koncept dat će novom albumu, osim audio identiteta i onaj vizualni – filmski. Naravno, bez pomoći naših dragih prijatelja Ljube Zdjelarevića i Raula Brzića koncept ne bi bio moguć. U konačnici, kad su spotovi i fotografije u pitanju, oni su ti koji najviše brinu o našem vizualnom identitetu. Ovo je snimanje bilo najzahtjevnije do sada i trajalo je preko deset sati. Spot ne bismo mogli zamisliti bez članova udruge „Back to swing“ i djevojaka Ivane Grete i Anamarije Rančić kojima se ovim putem još jednom zahvaljujemo“, objasnila je Lara Antić Prskalo.

Takav pristup komentirao je Zdjelarević: „Novi spotovi za grupu Bang Bang zamišljeni su kao priča u nastavcima. Bendu i meni se činilo zgodnim započeti s drugačijim pristupom proizvodnje spotova te smo odlučili da bi za njihov novi album svi spotovi tvorili jednu kontinuiranu priču. Počelo je sa „Strancima“, nastavlja s „Pijani i Zaljubljeni“. Radnja je krimi, s humorističnim elementima i mi sami ne znamo gdje će nas odvesti. Ne postoji precizan storyline, već prilagođavamo radnju duhu i osjećaju pjesme, ali ipak ne prenosimo doslovno tekstove pjesama. Mislim da je koncept dosta svjež, ne susreće se često, te da će vizualno dobro zaokružiti novi album benda.“

Najnovije vesti

Izdvajamo