fbpx

-

Naslovna Vesti Vesti iz regiona Bang Bang objavili retro spot za "Vozi me"

Bang Bang objavili retro spot za “Vozi me”

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

bang_bangNakon osvajanja radijskih postaja singlovima ˝Negdje na cesti˝ i ˝Bez obzira na sve˝, grupa Bang Bang najavljuje i svoj treći singl ˝Vozi me˝.

Riječ je o pravoj glazbenoj poslastici mladog retro pop/blues benda čiji tekst i glazbu potpisuje gitarist i producent benda Hrvoje Prskalo (Zg zvuk).

Bend je snimio i spot u režiji Stjepana Miloša, a kao gost pojavljuje se glumac Mario Mirković. “Pjesma ‘Vozi me’ podsjeća na stare rock hitove s početka 70-ih kada su sunčan dan, ravna cesta i vjetar u kosi bili savršena formula za opuštanje i bijeg od stvarnosti”, rekla je pjevačica benda, Lara Antić.

Bend čine pjevačica Lara Antić, Hrvoje Prskalo, Tomislav Hajak, Nikola Matić i Zvone Domazet, a kao gost i stalni vanjski suradnik benda, na klavijaturama se u ovoj pjesmi pridružio i Ivan Arnold.

Singlom i spotom grupa Bang Bang najavljuje i svoj prvi veliki koncert u Vintage Industrial Baru u Zagrebu, koji će se održati u subotu 16. studenog. Osim autorskih pjesama, bend će izvesti i zanimljive obrade starih domaćih hitova. Ako ne stignete na njihov koncert u Vintage Industrial baru, Bang Bang možete čuti i vidjeti u predstavi ˝Kraljeva sluškinja˝, novootvorenog dječjeg Teatra Barakuda čija je prva izvedba za javnost zakazana za nedjelju 24. studenog u 17:00 i 19:00 sati u Društvenom centru Kina Mosor.