-

Band Dogma objavio singl „Boje“

Pulski band Dogma objavio je novi singl simboličnog naziva “Boje“. Ovo je ujedno i najava rada na novom studijskom albumu kojeg planiraju objaviti do kraja godine pod izdavačkom kućom Dallas Records.

Videospot za istoimenu pjesmu snimila je i režirala Medvid produkcija. Ideja videospota je jednostavna – prikazati band u atmosferi prostorije s bojama koje simboliziraju promjene stanja i oslobađanja kreativne stvaralačke energije.

Sandro Pettener vođa je benda i autor teksta, a pjesmu je najavio ovim riječima: “Pjesma „Boje“ ljubavne je i proljetne tematike. Govori, propituje koliko smo spremni dati i prihvatiti, koliko mjesta ima u nama jedno za drugoga, za ljubav, za boje… proljeće je buđenje, proljeće su nove boje…“

Produkciju, aranžman i glazbu potpisuju članovi Dogme, dok se snimanje pjesme radilo paralelno u dva studija. Miksanje i masteriranje pjesme radilo se u Londonu.

Ovaj pulski sastav čine Sandro Pettener na vokalu, saksofonu i sintesajzeru, Zoran Stojković na bas gitari, Toni Selaković na električnoj gitari i Tonči Pavlinović na bubnjevima. Osim članova banda na pjesmi gostuju i trubač Branko Sterpin, Toni Turković na trombonu i mješovita vokalna skupina Nešpula pod vodstvom Tatjane Merkl.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=WLFf17iiJXY]

Najnovije vesti

Izdvajamo