-

NaslovnaVestiVesti iz regionaBalkanrock Sessions sastava Funk Shui dostupan i na streaming platformama

Balkanrock Sessions sastava Funk Shui dostupan i na streaming platformama

Funk Shui Balkanrock SessionsSnimak nastupa makedonskog free-flow benda Funk Shui u okviru serijala online live koncerata „Balkanrock Sessions“ dostupan je za slušanje i na najvećim streaming muzičkim platformama. Ceo koncert slušajte na željenoj platformi putem ovog linka.

https://bfan.link/funk-shui-live-at-balkanrock-sessions

Funk Shui je trojac iz Skoplja, nastao 2010. godine. Iza sebe imaju dva izdanja – albume Aether iz 2012. i R.E.M. iz 2015.godine. Pored energičnih nastupa i autentičnog zvuka, publici su u poslednje vreme poznati po hitovima “Meteori” (najbolji singl u 2020. godini po izboru čitalaca Balkanrocka), “Veter” i “Ne vreme” kao i originalnim spotovima koji ih prate.

„Balkanrock Sessions“ ekipa se na korak objavljivanja snimaka koncerata putem streaming platformi odlučila kako bi zadovoljila potrebe i navike svih svojih pratilaca. Kako neki od vas biraju da uživaju u muzici bez ostalih „ometajućih“ faktora ili žele da dobar zvuk ponesu u slušalicama svuda sa sobom, ideja o produkciji i distribuciji audio formata nastala je kao logičan produžetak njihovih sessiona.

Naredni sessioni na digitalni platformama:

7. januar 2022. – Igralom
14. januar 2022. – Naked

Balkanrock se, kao medij koji neguje pravovremenost informacija i kritičko mišljenje, već dugi niz godina aktivno zalaže za očuvanje alternativne rok kulture. “Balkanrock Sessions” otvara nova vrata ovoj redakciji, njihov rad diže na viši nivo i omogućava im da što veći auditorijum upoznaju s izuzetno bogatom muzičkom ponudom regiona.

Balkanrock je na svom Youtube kanalu objavio 8 nastupa, a druga sezona „Balkanrock Sessionsa“ , čije objavljivanje startuje početkom 2022. godine, je već uveliko u pripremi.

Najnovije vesti

Izdvajamo