-

Balkanrock Sessions obara rekorde gledanosti!

Balkanrock Sessions

Muzička web-emisija Balkanrock Sessions na otvaranju svoje treće sezone oborila je skoro sve prethodno postavljene rekorde.

Treću sezonu je, u ponedeljak 12. septembra, otvorio najpoznatiji rok sastav iz Gornjeg Milanovca – Bjesovi, koji su predstavili i tri nove pesme. Njihov nastup ispratilo je preko 4.500 jedinstvenih gledalaca, a koji su zajedno proveli preko 1.000 sati gledajući Balkanrock Sessions.

Nakon dve završene sezone Balkanrock Sessions u okviru koje je nastupalo 15 izvođača, početak treće sezone obeležila je značajno veća zainteresovanost publike. To je rezultat uspešno postavljenih osnova tokom prve dve sezone, te naučenih i primenjenih lekcija u trećoj sezoni. 

Novu sezonu čini još šest izvođača, a svakog drugog ponedeljka ih možete gledati na Balkanrock Sessions YouTube kanalu. U sledećoj epizodi nastupa beogradski trio, Sv. Pseta, dok će se na njihov instrumentalni lavež nadovezati Šajzerbiterlemon, Bohemija, Rebel Star, Sink i Mud Factory. 

Sveta pseta sv balkanrock sessions

Kako ne biste propustili nijednu od narednih epizoda muzičke web-emisije Balkanrock Sessions, zapratite nas na Balkanrock Sessions YouTube kanalu i očekujte obaveštenje već u ponedeljak 26. septembra, a do tada pogledajte nedavno emitovani nastup sastava Bjesovi.

Najnovije vesti

Izdvajamo