-

NaslovnaVestiVesti iz regionaBajkeri velikog srca - Moto fest "Banjaluka 2019"

Bajkeri velikog srca – Moto fest “Banjaluka 2019”

 

Banjaluka će treću godinu zaredom organizovati Moto-fest “Banjaluka 2019”, ovogodišnji će biti održan 24. i 25. maja na tvrđavi Kastel.

Organizator događaja Moto-klub “Stršljen”, saopštio je da su zahvaljujući pozitivnim reakcijama od prethodnih godina već sada stigle potvrde iz partnerskih moto-klubova, tako da se očekuje da će i ove godine grad na Vrbasu ugostiti između 3.000 i 4.000 bajkera.

“U okviru dnevnog programa Moto-fest nastavlja dobru saradnju s najpoznatijim svetskim moto-brendovima, koji će i ove godine na moto-sajmu predstaviti svoje najnovije modele”, kazali su u MK Stršljen.

Dodaju da će za adrenalinski doživljaj biti zaduženi stunt vozači.

“Za večernji ugođaj pobrinuće se najpoznatiji izvođači regionalne muzičke scene, među kojima će biti “Električni orgazam”, Goran Bare i “Majke” i “Atomsko sklonište”. Publiku će takođe zabaviti i “Let 3”, “YU grupa” i “Partibrejkersi””, objasnili su u MK “Stršljen”.

Kako navode iz ovog moto-kluba, bajkeri će još jednom pokazati da imaju veliko srce, te će deo sredstava prikupljenih kroz realizovane aktivnosti i saradnju biti doniran Udruženju obolelih od hemofilije, za decu obolelu od ove bolesti.