-

Autorski prvenac tria SiZiP

SiZiP je beogradski trio. Beatbox, dve akustične gitare i dva vokala su i više no dovoljni za bend. Postoje tek godinu dana, a proslavili su se mešapovima na živim svirkama. 

Kombinuju muziku Skrillexa i Zvonka Bogdana, Pink Floyd i Ajs Nigrutina, a Benny Benassi hit vole da ukombinuju sa pesmom Dina Dvornika.
Kažu da je njihov  prvi singl „Šta god radila“ rezultat ne samo njihove kreativnosti, već i podrške fanova. Muzika i tekst su prosto izašli iz njih na jednoj probi i tada su shvatili da treba da se bave autorskim radom. Video spot su uradili uz pomoć Vuka Ninkovića(kamera) i Marijane Lacalandre(scenario, montaža) koji su svojom profesionalnošću doprineli realizaciji ovog projekta.

Na aranžmanu su radili sami, ali i uz pomoć holandskog producenta Caspara Wijnberga koji je začinio ovu pesmu na najbolji mogući način.

Sizip čine Igor Srećković, Dušan Pavlović i Stefan Zdravković, a vi imate mogućnost da sami procenite da li su ovi momci zaista velika nada domaće muzičke scene kao što se priča.

Najnovije vesti

Izdvajamo