-

NaslovnaVestiVesti iz regionaAutorski dvojac marisol predstavlja se singlom “Kontrol frik”

Autorski dvojac marisol predstavlja se singlom “Kontrol frik”

marisol

Autorski dvojac marisol, novo ime na domaćem glazbenom terenu, predstavlja se singlom “Kontrol frik”, prvom pjesmom s nadolazećeg debitantskog albuma.

Marisol svoj zvuk opisuje kao Mango pop, a „Kontrol frik“ je njegova pokazna vježba. Akustične gitare i glas bio je prvotni koncept koji je duo kasnije upakirao u retro akustično – elektronski zvuk s elementima nekog ”staro –novog”, ali pomaknutog Mediterana. Krajnji rezultat,osim manga, evocira i druge osjetilne asocijacije te predstavlja nešto svježe, ukusno, plesno, intimno; melankolično i sretno istovremeno.

„Kontrol frik“ prati i video spot s redateljskim potpisom Nikice Zdunić i montažom Denisa Golenja. Pozornost zadržavaju glumci Maruška Aras i Nikola Dedić koji svojom neposrednošću grade atmosferu svakodnevice i zadržavaju pozornost iznoseći kratki isječak iz svačijeg života.

Prvi singl dvojca marisol pjesma je koja odiše intimnošću kantautorskih radova, a opet vrlo nenametljivo poziva da je slušate u plesnom dvokoraku i daje savršen uvod u ono što će se moći čuti na albumu zakazanom za proljeće 2021. godine.

Najnovije vesti

Izdvajamo