-

Atomsko Sklonište objavilo novi live album

Atomsko sklonište singl Oni što dolaze za namaTačno 25 godina od poslednjeg zvaničnog izdanja, albuma „Terra Mistica“, legendarna pulska grupa Atomsko Sklonište je ovih dana objavila koncertni album „Oni što dolaze za nama“.

Album je snimljen prošle godine na beogradskom Beer Festu, gde su Atomci odsvirali svoje najveće hitove. Zanimljivo je bilo gledati nove generacije kako pevaju hitove koji su nastali mnogo pre njihovog rođenja. Koncert je bio veoma uspešan i kao takav zaslužio je da se nađe na disku.

Frontmen Bruno Langer, ne skrivajući zadovoljstvo, izjavio je: Koncert je bio za pamćenje. Toliko ljudi, toliko pozitivne energije. Želeo sam da album bude baš takav dokument. Bez poliranja i foliranja. Sve se čuje. I moje godine i energija novih članova gitarsite Matije Dadića i bubnjara Erica Vojaka. Nakon koncerta smo dobili mnogo čestitki i pozitivnih komentara. A svakako mi je najdraže što su najtvrdokorniji fanovi priznali da je ovo Atomsko Sklonište po svirci najbliže onom starom. Drago mi je što ponovo imamo diskografsko izdanje jer je to bila najčešća zamerka fanova. Predugo se čekalo ali evo, tu je i sada je vreme za slušanje i uživanje „.

Najnovije vesti

Izdvajamo