-

Naslovna Vesti Vesti iz regiona Atlantida izbacila novi spot sa Playboy zečicom

Atlantida izbacila novi spot sa Playboy zečicom

atlantidaBeogradski bend Atlantida objavio spot za numeru „Vrela stvar, ti i ja“, sa albuma „Na krilima“. Sam spot i pesma predstavljaju reizdanje stila zivota i muzike sa Sunset Stripa, pa je u skladu sa tim spot snimljen sa Playboy zečicom.“Ideja ovog  spota je da nas vrati u zlatne godine rok muzike kada ničega nije manjkalo – dobre muzike, lepih devojaka i raznoraznih uživanja… u stilu one čuvene krilatice – Sex, drugs & Rock’n’Roll!“, navode iz sastava.

U videu se pojavljuju modeli Sandra Vidović, Dragana Daničić, Kety Lee, Milena Blagojević i Jelena Rupić. A od muzičara u izradi pesme učestovali su, pored članova benda, bubnjar Vladimir Ružičić Kebac, gitarista Emir Hot i kao prateći vokal Stefan Kovačević iz benda Forever Storm.

Spot je snimljen u saradnji sa PIMP studios Inc, izvršni producent je Dušica Jovičić, koja se takođe pojavljuje u spotu. Atlantida je prethodno sarađivala sa njom na spotu za pesmu „Na krilima plavog anđela“.

1 KOMENTAR

  1. Sramota me sto sam u istoj hemisferi sa onim ko je uradio ovakav spot… kakav transfer blama…. Nemojte ljudi vise nikad, molim vas, stvarno.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite svoj komenar!
Unesite svoje ime ovde

Izdvajamo

Još zanimljivih tekstova
Odabrano samo za tebe