-

Artan Lili zajedno sa Juice imaju novi singl

Artan Lili Zadužbina Milana Mladenovića Bitef Art Cafe Beograd fotografije galerija“Geler” je ime novog singla i spota grupe Artan Lili. Gost u pesmi je doajen hip-hopa Ivan Ivanović Juice.

Nakon pesme „Rokenrol posle rokenrola“, koju su snimili sa Zoranom Kostićem Canetom iz Partibrejkersa, ovo je druga pesma koju su realizovali u saradnji sa kolegama sa scene.
Radio Beograd 202, Radio Beograd 1 i RTS Rokenroler su juče premijerno emitovali novi singl grupe Artan Lili „Geler“ a televizijska premijera pesme i video spota je danas na kanalima RTS3, RTS1 i RTS Muzika.

„Geler“ je druga pesma koju je bend realizovao u saradnji sa kolegama sa scene.

“Uradili smo ponovo nešto neočekivano. Ovo je drugi, od pet novih singlova koje ćemo napraviti sa ekipom sa scene! Mogu samo da kažem da je saradnja sa Đusom bila izuzetna, kad čujete pesmu biće jasno da smo i on i mi- „ostavili srce na terenu“. Takođe mislim da je vrlo važan taj antiratni naboj, koji je adekvatno prenet- i muzikom i slikom. Osetili smo snažnu potrebu da se izrazimo na ovakav način i verujemo da smo u tome uspeli.” , otkriva frontmen grupe Bojan Slačala.

Spot je delo režisera Danila Cekovića, „starog“ saradnika grupe, poznatog po spotovima za pesme „D.E.P.R.A.“ i „Maca“. Audio produkciju potpisuju Nikola Vranjković, Ivan Petrović i Marko Benini. Inače, ovo je sedmi singl sa predstojećeg, trećeg studijskog albuma (“III”) , koji će kao i prva dva objaviti kao zajedničko izdanje PGP RTS i Kroacija rekords. Ostale pesme i spotove sa gostima, grupa Artan Lili će uskoro predstaviti.

A kao uvertira za bogato koncertno leto, biće predstojeći nastupi grupe Artan Lili- u Novom Sadu 31. marta i 8.aprila u Užicu.

Najnovije vesti

Izdvajamo