-

Artan Lili ft. Cane – „Rokenrol posle rokenrola“

Artan Lili Arsenal Fest Kragujevac“Rokenrol posle rokenrola” je ime novog singla i spota grupe Artan Lili (PGP RTS). Kao gost u pesmi se pojavljuje Zoran Kostić Cane, frontmen grupe „Partibrejkers„.

Video spot je delo režisera Miodraga Cicovića. Audio produkciju potpisuju Nikola Vranjković, Ivan Petrović i Marko Benini.

“Ponovo smo uradili nešto drugačije od očekivanog i ovo je prvi, od pet novih singlova napravljenih sa ekipom sa scene! Mogu samo da kažem da je saradnja ca Canetom bila izuzetna. Mislim da je poruka pesme “budi rokenrol posle rokenrola” vrlo važna za sve nas koji živimo u ovom ludom vremenu.”, poverio je frontmen benda Artan Lili, Bojan Slačala.

Inače, ovo je 6. singl sa predstojećeg studijskog albuma “III”, koji će biti objavljen iduće godine (PGP RTS). Prvih pet singlova i spotove („Maca“, „Oud“, „Foliram“, „Pedana“ i „Priča“), predstavljeni su decembra 2019. godine, takođe na neobičan način – uzastopnim premijerama u medijskom sistemu RTS-a, pet dana zaredom. Ostale pesme i spotove sa gostima grupe Artan Lili, biće predstavljene uskoro.

Nakon uspešne koncertne sezone tokom 2021, Artan Lili će u Beogradu nastupiti 30. decembra na Trgu Nikole Pašića, kao i dan kasnije 31.12. za doček Nove 2022. godine, u klubu „Elektropionir“.

Najnovije vesti

Izdvajamo