-

Naslovna Vesti Vesti iz regiona Alternativni rok bend Pešes objavio debi album "Bajka"

Alternativni rok bend Pešes objavio debi album “Bajka”

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

pesesPešes, poznati po svom alternativnom rock zvuku i osebujnom vokalu frontmena Joška Klarića, nakon što se javnosti predstavio sa singlovima ‘Do kraja’, ‘To je ljubav’ i ‘Sam’, objavio je album prvijenac ‘Bajka’.

Na albumu se uz spomenute nalazi još 7 novih pjesama, a novi singl s albuma je ‘Nestaje u noć’ koji možete poslušati na kraju teksta.

Na ‘Bajci’ su gostovali Gordan Dragić, Igor Duraković, Filip Džajkić, Neven Marinac i Filip Vidović. Album je sniman u Pavarotti studiju u Mostaru i Morris studiju u Zagrebu. Mastering potpisuje Filip Vidović iz Morris studija, a produkciju cijeli bend Pešes te Filip Vidović, Neven Marinac, Gordan Dragić, Sead Zaklan, Saša Karabatak i Tomo Miladinović.

Pešes je breljansko – širokobriješki bend nastao 2008. godine. Među brojnim nastupima izdvajaju se nastupi na koncertu Ritam Europe 2 kao najbolji bend po izboru publike, na Mostar Summer Festu, te na Terraneo Festivalu 2013. zajedno s bendovima Prodigy, The Woods i drugima. Njihov spot ‘Sam’ u režiji Igora Dropuljića nominiran je za najbolji hrvatski spot na Danima hrvatskog filma 2014. godine. Pobjednici su i jedanaestog po redu WHF-a 2013.

Pešes su Marko Karačić, Petra Klarić, Joško Klarić, Nikola Kovačić, Matej Mikulić i Ante Zovko.

Album kupite na: shop.crorec.hr, iTunesu, Amazonu i preslušajte na Deezeru.

Save