-

NaslovnaVestiVesti iz regiona"Alkohol" - novi singl Ivice

„Alkohol“ – novi singl Ivice

Ivan Kačavenda (Ivica)

Pančevački muzičar Ivica, objavio je novi singl i novi spot za pesmu pod imenom „Alkohol“, koji je dostupan na svim digitalnim platformama.

Muziku i tekst pisao je Ivan Kačavenda a Milan Bjelica bio je zadužen za aranžmane. Izdavač je Kontra.

„Osećam da sam više nego ikad zaronio u songwriting, miks i produkciju generalno. Otkako je počela pandemija, nisam skidao slušalice. Ideja za novi album je sama došla (kao i uvek, uostalom) – sve pesme treba da govore o načinima bežanja od spoljašnjeg sveta, sebe i drugih. Planiram da album (radni naziv je San snova) izađe na proleće. Pošto je alkohol ultimativni anksiolitik, idealan je da predstavi ideju, energiju i senzibilitet albuma – smirivanje i bežanje od svega što nam se dešava.”, izjavio je Ivica.

Ivan Kačavenda nastupa pod pseudonimom Ivica od 2012. godine. Godine 2014. uvršćen je u deset najboljih mladih autora na prostoru bivše SFRJ na banjalučkom Demofestu. Singlovi Ivice više puta su zauzimali prvo mesto na nekadašnjoj top-listi Diskomera Radija Studio B. U novembru 2019. godine objavio je album pod nazivom 1235 za izdavačku kuću Kontra. Njegove pesme korišćene su u nekoliko domaćih serija.

Najnovije vesti

Izdvajamo