-

NaslovnaVestiVesti iz regionaAljoša Šerić predstavlja drugi samostalni singl

Aljoša Šerić predstavlja drugi samostalni singl

Dajana Lerić

Funkcija: Šef dopisništva za Hrvatsku

Sebe vidi kao: Strastvenu obožavateljicu glazbe, književnosti i filma s istančanim ukusom za pivo.

Moto: Živi kao da ćeš sutra umrijeti, uči kao da ćeš vječno živjeti.


Nakon zapaženog singla i spota „Glup“, kojim je najavio samostalnu autorsku karijeru, Aljoša Šerić predstavlja novi singl i spot „Kučine„.

Ovo malo dalmatinsko mjesto bilo je inspiracija za novu pjesmu, a doznajemo i koja je njihova poveznica s Aljošom: „Kučine su malo mjesto iznad Splita inspirativnog naziva koje zaslužuju svoju pjesmu i samom činjenicom da mi je žena rođena Kučinjanka, Kučanka ili kako već.“

Dok studijske aktivnosti Pavela miruju do kraja godine, Aljoša je daleko od toga. Nedavno predstavljen debitantski album njegove supruge Antonije (Tonke), na kojemu potpisuje glazbu i tekst svih pjesama i sada drugi samostalni singl, pokazuju njegovu ogromnu kreativu koja ne može ostati nerealizirana. Izvrsno baratanje žanrovima i iskreni tekstovi, zaokruženi odličnim aranžmanima, pretaču note i riječi u skladbe na koje ćete se ‘navući’ na prvo slušanje.

Pjesma je snimljena u RSL studiju u Novom Mestu, produkciju i miks potpisuje Jere Šešelja, aranžman za odličan brass je raspisao Dalibor Grubačević, a mastering odradio Luka Tralić Shot.