-

NaslovnaVestiVesti iz regionaAlbum Ramba Amadeusa "Brod budala" dostupan na svim streaming servisima

Album Ramba Amadeusa “Brod budala” dostupan na svim streaming servisima

Rambo Amadeus Kombank dvorana Beograd

Rambo Amadeus svoj najnoviji album objavio na digitalnim platformama. Posle YouTubea album “Brod Budala” je dostupan na svim strеaming servisima.

Za naslovnu numeru Rambo navodi: Ovu pjesmu sam napisao nakon što sam obratio pažnju na stvarni uticaj narodnih poslovica koje su nam svima u mladosti servirane kao “Modus vivendi”. Moja je namjera da ove poslovice osvijetlim iz nekog novog ugla, skrećući pažnju na njihov potencijalno štetan uticaj. Uvijek zamišljam kako bi Vanzemaljci – neka bistrija civilizacija od Zemljana tumačila naše mudrosti. Na primer – poslovica “Pametniji popušta”, ona je najštetnija. Naravno da pametan čovjek treba da se skloni budali i siledžiji sa puta, ali to nikako ne znači da ne treba da nastoji da ga nadmudri, na vješt način sprovede svoju volju, minimizira uticaj budale na razvoj događaja, u suprotnom se neumitno vraćamo u kameno doba.

Na albumu se nalazi 10 pesama koje su povezane u jednu celinu. U pitanju je Rambov 12. studijski album koji objavljuje u saradnji sa izdavačkom kućom Fair Share.

Najnovije vesti

Izdvajamo