-

Aktualni album benda Heidi Šeće Psa lansirao 13 singlova

Heidi sece psa
foto: Doringo Photography

Bend Heidi šeće psa predstavlja i posljednji singl s aktualnog albuma prvijenca „Heidi šeće psa“ kojeg nisu zaobišle pohvale publike i kritike.

„Još ovaj put“ trinaesta je pjesma za koju je bend snimio videospot čime su pokazali koliko vjeruju u svaku svoju pjesmu, darujući svakoj jednaki tretman. Poznati po pomaknutim vizualnim rješenjima i ovaj put bježe od predvidljivosti, prepuštajući se redateljskim rukama provjerenog suradnika Dinka Čvorića Doringa.

Osnivač benda Hrvoje Borošić autor je glazbe i teksta, a produkcija pjesme povjerena je Luki Traliću iz grupe Elemental. Zanimljivo je da je pjesma u drugačijem aranžmanu prvi put izvedena 2015. godine na Chansonfestu u izvedbi Tajane Tolić, a kako se našla na albumu benda Heidi šeće psa, objašnjava pjevačica Heidi:

„Pjesmu ‘Još ovaj put’ prvi sam put čula na Chansonfestu, prije nego što smo Hrvoje i ja uopće počeli razmišljati o osnivanju benda.  Već tad mi se jako svidjela, ali sam ju čula u drugačijem aranžmanu, kao rock baladu. Nakon što smo osnovali bend, bila mi je velika želja da snimimo novu verziju te pjesme, a Hrvoje se odmah složio.  Dugo smo tražili pravi aranžman i pravi zvuk u čemu nam je puno pomogao naš producent Luka Tralić i napravili smo polaganu, ali čvrstu pjesmu koja zvuči i emotivno i moćno te sam zaista ponosna što takvu pjesmu imamo na našem prvom albumu.“

Album prvijenac benda Heidi šeće psa objavljen u proljeće ove godine u izdanju Menarta. Cijeli album slušajte putem digitalnih servisa.

Najnovije vesti

Izdvajamo