fbpx

-

Naslovna Vesti Vesti iz regiona "Ako si rođen u pogrešno vrijeme" novi je singl Jinxa

“Ako si rođen u pogrešno vrijeme” novi je singl Jinxa

Dajana Lerić

Funkcija: Šef dopisništva za Hrvatsku

Sebe vidi kao: Strastvenu obožavateljicu glazbe, književnosti i filma s istančanim ukusom za pivo.

Moto: Živi kao da ćeš sutra umrijeti, uči kao da ćeš vječno živjeti.


Nakon velikih uspješnica “Jesmo li dobro”, “Maradona” featuring Davor Gobac i posljednjeg “Easy”, s aktualnog albuma Jinxa “Pogrebi & Pomiriši” stiže još jedan singl prepoznatljivog alt pop zvuka.

Ako si rođen u pogrešno vrijeme” četvrti je singl s albuma koji će uskoro proslaviti svoju prvu obljetnicu, a od samog izlaska kritičari i publika slažu se kako je novo izdanje Jinxa samo još jedan highlight benda u nizu besprijekornih tonova koji neodoljivo izazivaju nostalgiju djetinjstva, a kao što i sam singl kaže, osjećaj pripadanja krivom vremenu.

“Ovo je prvi službeni lyrics video za neku pjesmu Jinxa. Naravno da je cheap…I ovo vrijeme je cheap. Ako si rođen u pogrešno vrijeme”, kaže Coco Mosquito.

Novim nostalgičnim singlom, ali i brojnim legendarnim hitovima Jinxi će nas 4. svibnja u Domu sportova vratiti u neko ‘pravo vrijeme’, a zajedno s predgrupom Artan Lili prirediti još jednu glazbenu večer za pamćenje.

Novi singl, kao i cijeli album autorski potpisuje Coco Mosquito, a lyric video potpisuje Penrose Visuals. Glazbena kombinacija Jinxa i Artan Lili uskoro će biti pojačana novim imenima.