fbpx

-

Naslovna Vesti Vesti iz regiona Adastra i Matija Dedić snimili pjesmu i spot "Zrno malo"

Adastra i Matija Dedić snimili pjesmu i spot “Zrno malo”

Grupa Adastra i Matija Dedić zajedno su objavili pjesmu i video spot pjesme “Zrno malo”.
Stihove pjesme napisao je poznati hrvatski pjesnik Željko Krznarić koji kaže: “Pjesma je nastala iz čistog mira dok je Bog posipao riječi po meni, a ja sam ih kasnije samo malo oblikovao”.

Autor glazbe i aranžmana Jeronim Marić, pozvao je našeg vrhunskog pijanistu Matiju Dedića kako bi je obogatio svojim notama. Matija Dedić kaže: “Čim sam poslušao pjesmu, čuo sam se s Jeronimom i pristao na suradnju”. Jeronim je kazao: “Tema pjesme “Zrno malo” je čovjekovo krhko postojanje i svjesnost da smo mi svi samo zrna mala u ogromnom svemiru koji nas okružuje. Mislim da ova pjesma skriva poziv ljudima da se u ovim teškim vremenima najbolje okrenuti duhovnosti, otkriću ljudskih vrijednosti i vrlina koji su jedini i istinski izvori sreće i psihičkog mira. Iznimno smo počašćeni što je Matija sudjelovao u nastajanju ove pjesme”.

Pjesma je također stvorila novo prijateljstvo i otvorila put za buduću suradnju između Matije Dedića i Adastre. Spot je također režirao Jeronim Marić. Adastra Zahvaljuje vrhunskoj filmskoj ekipi na suradnji i odličnom poslu.

Spot je snimljen u kino dvorani Graditeljske tehničke škole u Zagrebu.

Najnovije vesti

Izdvajamo