-

1000mods rasprodali early bird ulaznice

1000mods u samo tri dana rasprodali sve early bird ulaznice za Good Vibrations u Močvari!

Stari prijatelji Good Vibrationsa, kultni 1000mods, vraćaju se u Zagreb nakon četiri godine! Sa sobom u Močvaru u subotu, 23. svibnja dovode još jedan bend čije će ime biti otkriveno uskoro. Early bird ulaznice rasprodane su u samo tri dana, a cijena se sad diže na 100 kuna i mogu se kupiti u Dirty Old Shopu. Na ulazu će ako ih ostane koštati 120 kuna.

1000mods je grčka heavy stoner psihodelična četvorka koja slovi za jedan od najvećih europskih bendova svog žanra, a iza sebe imaju nastupe s Black Keysima, Black Angelsima, Graveyjardom, Brant Bjorkom, Colour Hazeom i mnogim drugima. Rokali su i na stagevima mnogih poznatih festivala kao što su Desertfest, Up In Smoke, Keep It Low i Lake On Fire, a iza sebe imaju sljedeća izdanja: „Blank Reality“ (2007), „Liquid Sleep“ (2009), „1000mods Vs Wight split“ (2010), „Super Van Vacation“ (2011), „Valley Of Sand“ (2012), „Vultures“ (2014), „repeated exposure to…“ (2016) te najnoviji „Youth Of Dissent“ kojeg promoviraju na predstojećoj turneji u sklopu koje dolaze i u Močvaru.

Kroz karijeru su prepoznati po svojoj posvećenosti vintage opremi, masnom i teškom analognom zvuku te žestokim i strastvenim live nastupima! Novi album najavljuju kao svoj definitivno najbolji do sada. Sve skupa više nego dovoljno da zaintrigira sve fanove žanra i scene.

Najnovije vesti

Izdvajamo