fbpx

-

Naslovna Vesti Vesti iz regiona 2Cellos objavili spot za Jacksonovu pesmu "They Don't Care About Us"

2Cellos objavili spot za Jacksonovu pesmu “They Don’t Care About Us”

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

2cellos2Cellos su objavili novi spot za “They Don’t Care About Us”, pesmu s aktuelnog i hvaljenog albuma “Celloverse” (Portrait/Menart).

S prvim spotom, obradom Jacksonovog hita “Smooth Criminal” započeo je njihov meteorski uspeh pre četiri godine, a sada su ponovo odlučili da obrade još jednu Jacksonovu pesmu. Ali, za razliku od prošlih spotova, ovaj spot ima ozbiljnu poruku. Dotakli su se nemoći pojedinca, besmislenih ratova i razaranja. Spot je režirao Zdenko Bašić.

“Zbog snažne poruke koju ova pesma nosi, hteli smo da napravimo isto tako snažan i potresan video, a koncept je uglavnom taj da smo mi samo figure na šahovskoj podlozi (tj. vojnici) kojom upravljaju velike korporacije, moćni pojedinci koji vladaju svetom. Oni su ti koji nas, međusobnim internim dogovorima, šalju u rat gde ubijamo jedni druge ni za šta! Ginemo zbog njihove pohlepe, interesa i želje za moći! Hteli smo da pokažemo koliko su zapravo besmisleni svi ti silni ratovi.” – komentarišu momci najnoviji video rad.

U ovom trenutku, Luka i Stjepan su trebali da budu na rasprodatoj turneji po SAD, ali su zbog povrede vrata Stjepana Hausera bili prisiljeni da otkažu čitavu turneju, a na koncerte se vraćaju čim se Stjepan oporavi.

Beogradski koncert 2Cellos zakazan je za 19. jun u Sava Centru. Ulaznice možete kupiti na blagajni Sava centra kao i putem Eventima. Najpovoljnije ulaznice možete nabaviti po ceni od 2,400 dinara, a ostale dve kategorije cena su one od 3,000 i od 3,600 dinara.