fbpx

-

Naslovna Vesti Vesti iz sveta Zdravlje Ozzyja Osbournea se poboljšava

Zdravlje Ozzyja Osbournea se poboljšava

Ozzy Osbourne

Ozzy Osbourne, koji se bori sa nekolicinom zdravstvenih problema, u februaru ove godine je naveo kako je u konstantnim bolovima, a u najnovijoj epizodi The Talk-a, koji vodi njegova suproga Sharon, Ozzy se pojavio sa ohrabrujućim vestima.

Bolje mi ide, zapravo. Oporavljao sam se od prošlogodišnje operacije, tako da nikada do sad u celoj karijeri nisam bio kod kuće ovoliko dugo. Imao sam priliku da provodim vreme sa ženom više nego na putu. Bilo je i lošijih trenutaka, moram da priznam. Bolje mi je. Proces je spor, ali oporavljam se lagano.”

Pored pada koji je izazvao njegove najskorije povrede, Ozzyju je u januaru objavio da mu je još 2003. dijagnostifikovana i Parkinsonova bolest: “Da imam izbor između Parkinsonove bolesti i je*enog vrata, odabrao bih Parkinsona. Na kućnom sam lečenju već godinu dana. Prvo sam imao infekciju na šaci i morao sam da prekinem turneju, pa sam dobio pneumoniju, pa sam pao, onda sam imao operaciju i evo me sada. Izluđuje me to.”

Ipak, Ozzy pojašnjava da je oblik Parkinsonove bolesti od koga on pati relativno blaža forma: “Zapravo imam nešto što se zove PRKN 2. Nije mejnstirm Parkinson, kao kod Michaela J Foxa, već je blaži oblik, na svu sreću. Ako se prehladite, možda je Parkinson, ako mi se noga ukoči, pomislim da li je to. Ono od čega bolujem u suštini čini običan život malo komplikovanijim.”

Najnovije vesti

Izdvajamo