Zašto SOAD nije izdao album poslednjih 13 godina

Kultni sastav System of a Down skoro više od jedne decenije nije izdao novi album, a detalji oko toga zašto je to tako objavili su sami članovi benda putem socijalnih mreža.

Naime poslednje albume grupa je objavila davne 2005. godine i u pitanju su Mezmerize Hypnotize. Prvi se povodom te situacije oglasio gitarista Daron Malakian koji je izjavio da su morali da “mole” frontmena Serja kako bi snimili pomenuta dva albuma, jer se Serju nisu sviđala kako zvuče. Takođe je i dodao da Serj zapravo nikada nije bio pravi obožavatelj heavy metala.

Nakon toga se oglasio i Serj Tankian koji je u opširnom statusu na Facebooku prihvatio krivicu za više od decenije dugu pauzu benda. On je objasnio da je pauza nastala iz razloga što je mislio da su u mizičkom smislu počeli da se ponavljaju, što nisu svi imali jednaka autorska prava i što se nije osećao “povezanim” sa albumima iz 2005. godine.

Na samom kraju i Serj i Daron kao i ostali članovi benda izvinili su se svim fanovima što trenutno nisu sposobni da naprave novi album, ali su pored toga napomenuli da su svi ostali dobri prijatelji i nisu porekli da u nekom budućem periodu pauza može biti prekinuta.

OSTAVITE ODGOVOR

Unesite svoj komenar!
Unesite svoje ime ovde

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.