-

NaslovnaVestiVesti iz svetaZa vakcinisane cena ulaznice za koncert iznosi 18 dolara; u suprotnom cena je 1000 dolara

Za vakcinisane cena ulaznice za koncert iznosi 18 dolara; u suprotnom cena je 1000 dolara

Koncertni promoter na Floridi dosetio se kako da osigura da velika većina, ako ne svi, ljudi koji planiraju da posete nadolazeću pank svirku budu vakcinisani. Usposavio je cenu ulaznice od 18 dolara za one koji su se vakcinisali protiv COVID-19 virusa, odnosno 999.99 dolara koji to nisu učinili.

Promoter Paul Williams iz Leadfoot Productions 26. juna organizuje pank koncert u gradu St. Petersburgu na Floridi. Program čine bendovi kao što su Teenage Bottlerocket, MakeWar i Rutterkin.

Prilikom objašnjenja u velikoj razlici u ceni ulaznica, Williams je izjavio sledeće: “Samo se trudimo da svirka bude bezbedna. I trebalo bi da odu i da se vakcinišu kako bi zaštitili sebe i svoje familije i sopstvenu zajednicu”.

Za sada, još uvek nema nikoga ko je kupio ulaznicu za 1000 dolara, ali Williams kaže da ukoliko neko to uradi, biće dobrodošao na koncertu: “Možete kupiti ulaznicu po punoj ceni i imaćete istovetni tretman kao i svako drugi”.

Pevač i gitarista grupe Teenage Bottlerocket, Ray Carlisle, slaže se sa ovom politikom. “Svi smo vakcinisani. Apelujemo da svako primi vakcini kako bismo se videli u šutki”.

Najnovije vesti

Izdvajamo