-

NaslovnaVestiVesti iz svetaYogi Lonich objavio novi singl i video

Yogi Lonich objavio novi singl i video

Yogi LonichSvetski priznati gitarista i producent Yogi Lonich predstavio je još jedan singl sa budućeg albuma. U pitanju je pesma “Love You Every Day”, koju je snimio u Holivudu, a napisao je za svoju kćer Aniku, zbog koje se preselio u Hrvatsku.

Kako je sam Yogi istakao, radi se o pesmi koja govori o bezuslovnoj ljubavi. Za singl je snimljen i spot gde se uz Yogija pojavljuje i njegova kćer.

“Love You Every Day” drugi je singl sa njegovog nadolazećeg albuma koji bi trebalo da bude objavljen početkom naredne godine. Album je najavljen pesmom “Got You Where I Want You“ za koju su nedavno objavljena i dva live videa, a više detalja Yogi će otkriti uskoro.

Yogi iza sebe ima zavidnu karijeru, a na listi saradnji koje je dosad ostvario tokom karijere nalaze se brojna velika svetska imena kao što su Chris Cornell, Cat Stevens, Shakira, Alanis Morissette, Anastacia i brojni drugi. Dok nije na turnejama u svim delovima sveta, Yogi stvara muziku, a istakao je kako mu u poslednje vreme najviše leže singlovi blažeg bluz-rok tona.

Najnovije vesti

Izdvajamo