fbpx

-

Naslovna Vesti Vesti iz sveta Violent Femmes objavili prvu pesmu nakon 15 godina

Violent Femmes objavili prvu pesmu nakon 15 godina

violentfemmesAmerički trio Violent Femmes objavili su pesmu “Love Love Love Love Love” koja predstavlja prvi singl nakon 15 godina.

Novi singl naći će se na EP izdanju “Happy New Year” koji bi trebalo da bude objavljen 18. aprila za Svetski Dan prodavnica ploča (Record Store Day).

Nakon objavljivanja ploče “Freak Magnet” 2000. godine, bend se raspao, da bi se ponovo okupili 2013. godine kako bi održali koncert na poznatom Coachella festivalu. Bendu se priključio novi bubnjar Brian Vigilone, koji je prethodno svirao u grupi Dresden Dolls. Prošle godine na australijskoj turneji, posle održanog koncerta u Sidneju, uputili su se u studio u Hobartu, na Tasmaniji i tamo snimili predstojeće izdanje.

Članovi benda planiraju da u toku proleća radi na još nekim novim stvarima. Ono što ih sigurno očekuje jeste severnoamerička turneja sa bendom Barenaked Ladies u okviru njihove “Last Summer on Earth” turneje.

Novu pesmu “Love Love Love Love Love” koju je napisao Jake Brebes možete poslušati u nastavku:

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/191777781″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

Izdvajamo

Još zanimljivih tekstova
Odabrano samo za tebe