Triggerfinger objavili spot za “Big Hole”

TriggerfingerBelgijski rok trio Triggerfinger objavio je singl “Big Hole” skinut sa njihovog aktuelnog albuma “By Absence Of The Sun“. Bend će u regionu nastupi u zagrebačkoj Tvornici kulture, 2. jula, dok će u beogradskom kultnom klubu Barutana nastupiti dan kasnije, u petak, 3. jula.

Big Hole” treći je singl sa poslednjeg izdanja, a prethodili su mu “Perfect Match” i “Off The Rack“. Po željama publike jedna od najboljih pesama sa albuma “By Absence Of The Sun” konačno je dobila odgovarajući video koji je u potpunosti snimio pevač i gitarista benda Ruben Blok, a montirao režiser i muzičar Remo Peroti.

Basista Pol fon Brajštehem, bubnjar Mario Hosens kao i pevač i gitarista, harizmatični Ruben Blok imaće priliku da u prelepom ambijentu Beogradske tvrđave odsviraju repertoar sa sva četiri studijska albuma među kojima se izdvajaju “By Absence of the Sun“, “Perfect Match“, “Black Panic“, “All This Dancin’ Around“, “My Baby’s Got a Gun“, “Let It Ride“, “Cherry“, “Game“, “On My Knees“, “Camaro“, “Tuxedo“, “Big Hole“… Neće izostati ni “I Follow Rivers“, ali ovi bučni rokeri u finim odelima pre svega će pokazati da u rukama imaju puno aduta za velike bine.

Ulaznice su u prodaji preko EVENTIM mreže, GIGSTIX-a, DD Tickets-a kao i u Felix Shopu (TC Sremska). Kontigent promo ulaznica po ceni od 1000 dinara je skoro rasprodat dok će cena nakon toga biti 1200, a na dan koncerta 1500 dinara.

Šta o koncertima i svom bendu imaju da kaču članovi Triggerfingera, pročitajte u našem intervjuu.

OSTAVITE ODGOVOR

Unesite svoj komenar!
Unesite svoje ime ovde

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.