-

Touché Amoré objavili prvu pjesmu s nadolazećeg albuma

touche-amorePost-hardcore bend Touché Amoré izdat će 16. rujna svoj četvrti studijski album pod nazivom “Stage Four” za diskografsku kuću Epitaph.

U razgovoru s NPR-om, pjevač Jeremy Bolm objasnio je dvojako značenje albuma: osim što je ovo njihov četvrti album, on predstavlja i svojevrsnu emocionalnu autobiografiju za Bolma osobno, budući da je njegova majka krajem 2014. godine umrla od raka.

Njoj je posvećena i prva pjesma s albuma koju se može preslušati, “Palm Dreams”. Bolm objašnjava da je tu pjesmu napisao kad je shvatio da nikad nije potpuno shvatio zašto se njegova majka preselila iz malog mjesta u državi Nebraska u Kaliforniju. Vjeruje da bi mu drugi članovi obitelji mogli reći zašto, ali to ne bi bio njen odgovor, i nadodaje: “Ako ova pjesma inspirira nekoga da svojim voljenima postavi pitanja koja nikad prije nije postavio, nazvao bih to uspjehom.”

U nastavku poslušajte “Palm Dreams” gdje možete vidjeti i cover albuma.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/tracks/269624875″ params=“auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true“ width=“100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

Save

Najnovije vesti

Izdvajamo