Tool najavili rad na novom EPu i moguć nastavak turneje

Američki metal bend Tool najavio je rad na novom EPju kao i moguć nastavak turneje.

Bubnjar benda Danny Carey je u emisiji „Sunday Live Chat“, podelio sa fanovima planove za budućnost.

„Tool je bio u nekom stanju hibernacije. Ništa se nije događalo, a s obzirom da nam se činilo da ćemo uskoro normalno nastupati, rekli smo sami sebi: ‘Hajde, uživajmo u ovome dok traje… Ali, s obzirom da se ovo stanje neće promeniti do kraja godine, moramo početi nešto raditi. Izbaciti, recimo, neki novi EP ili tako nešto“, objasnio je Carey.

„Mi nemamo jednog autora pesama, nekog svog Neila Younga, već se zavučemo svi u prostoriju i sviramo. Snimamo sve na trake s kojih kasnije biramo najzanimljivije delove i iz njih dalje postupno gradimo priču“, dodao je bubnjar benda Tool.

„Baš nam je lepo krenulo… Negde posle Nove godine imali smo niz nastupa, a onda je došao mart i otkazali smo ih desetak. Činilo se da ćemo imati kratku pauzu, a zatim nastaviti američku turneju, no i nju smo morali otkazati. Bilo je teško pratiti razočaranje naših obožavatelja. Odredili smo neke nove datume nastupa za novembar i decembar, ali čini se da su i oni dovedeni u pitanje. Ostaje nam samo čekati, nadati se i pratiti razvoj situacije“, objasnio je Carey o mogućoj turneji.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Unesite svoj komenar!
Unesite svoje ime ovde