-

NaslovnaVestiVesti iz svetaTom Odell objavio spot pred nastup u Beogradu

Tom Odell objavio spot pred nastup u Beogradu

Britanski kantautor Tom Odell objavio je novi spot za pesmu “Go Tell Her Now“.

Muzičar je objavio spot nešto manje od dve nedelje pre prvog nastupa u Beogradu 12. februara u Hali sportova “Ranko Žeravica”.

Pesma se nalazi na albumu “Jubille Road”, koji je objavljen u oktobru prošle godine. Album je treće studijsko izdanje Toma Odella posle uspešnih “Long Way Down” (2013) i “Wrong Crowd” (2016) koji su mu osigurali zavidno mesto na svetskoj muzičkoj sceni.

Ovo je do sada najiskreniji i najličniji album muzičara, na kojem prepliće maštu i stvarne životne priče o vremenu koji je proveo u East Endu sa tadašnjom devojkom.

“Ovaj album sam napisao u ulici sa terasastim, rustičnim kućama u istočnom Londonu. Stihovi su inspirani životima prijatelja koje sam stekao živeći tamo”, rekao je Tom o novom izdanju i dodao da se nada da će i slušaoci u njemu uživati koliko i on kada ga je komponovao.

“Bend i ja smo uživali snimajući ovaj video, nadam se da će vam nabaciti osmeh na lice”, napisao je Tom na društvenim mrežama.

Ulaznice za koncert Toma Odela u Hali sportova možete da kupite na svim prodajnim mestima Ticket Visiona, kao i online na www.tickets.rs.