-

Thou i Emma Ruth Rundle novim singlom najavljuju zajednički album

Emma Ruth Rundle

Grupa ThouEmma Ruth Rundle su udružili snage sarađujući na kolaborativnom albumu „May Our Chambers Be Full“ najavljenom za 30. oktobar i otkrili vodeći singl „Ancestral Recall“.

„Spoj naših stilova je bio lak, a zajednički napori i uvid svih učesnika tokom pisanja aranžmana je ovaj spoj dodatno istakao. Kada sam isprva napisao dva glavna rifa, nisam znao da li će se uklapati sa onim što želimo da prenesemo, jer nije dovoljno zvučalo kao Thou, niti je zvučalo kao nešto što bi Emma inače snimila. Na kraju sam shvatio koliko je to zapravo bitna odlika; ovaj album predstavlja istraživanje teritorije koju samostalno nikada ne bismo istražili“, navodi gitarista Thou-a, Andy Gibbs u saopštenju.

„Andy je inicijalno napisao rifove i okarakterisao ih, čini mi se, kao nešto što bi se našlo u igrici Guitar Hero. Bilo mi je teško da održim korak i osećala sam se kao na poligonu sa preprekama (u dobrom smislu). Saradnja sa njim na gitarama je bila izazov, ali onaj veoma nagrađujući, i osetim se ponosno na naše dete“, komentarisala je Rundle.

Poslušajte novi singl ispod:

May Our Chambers Be Full:
01. Killing Floor
02. Monolith
03. Out of Existence
04. Ancestral Recall
05. Magickal Cost
06. Into Being
07. The Valley

Najnovije vesti

Izdvajamo