-

NaslovnaVestiVesti iz svetaThe War on Drugs otkrili tri nove pesme tokom livestream-a

The War on Drugs otkrili tri nove pesme tokom livestream-a

Kao i veliki broj muzičara trenutno, Adam Granduciel je pokrenuo livestream serijal kako bi održao kontakt sa fanovima tokom pandemije korona virusa. Tokom prve epizode serijala pod oznakom #QuaranTones, frontmen benda The War on Drugs fanovima je odgovarao na pitanja, svirao jednu akustičnu i pustio tri nove pesme.

Granduciel je livestream započeo obaveštenjem da bend još od novembra 2018. priprema novi album, navodeći da je bio 70-80% završen do trenutka kada je izbila pandemija novog virusa i projekti širom muzičke industrije su morali biti obustavljeni. Zbog toga trenutno nije siguran kada će album biti gotov, ali je fanovima poželeo virtuelnu dobrodošlicu u svoj 1Q studio, odakle je otkrio demo verzije tri nove pesme.

U toku ovih sat vremena, koliko je trajala epizoda, Granduciel je pustio segmente numera „Victim“„I Don’t Want to Wait“ „Harmonious Dream“. Naime, ovo nisu najskorije verzije navedenih pesama, budući da su ti hard-diskovi u posedu producenta ShawnEveretta. Pored toga, fanovi su mogli čuti i akustičnu verziju pesme „In Reverse“, sa albuma „Lost in the Dream“ iz 2014.

Ceo livestream možete pogledati ispod, pesmu „Victim“ možete čuti na 7:00, „I Don’t Want to Wait na 15:50, a „Harmonious Dream“ na 28:20.

Najnovije vesti

Izdvajamo