fbpx

-

Naslovna Vesti Vesti iz sveta The Rolling Stones skečom najavili Monty Python predstave

The Rolling Stones skečom najavili Monty Python predstave

The Rolling StonesDva “kotrljajuća kamena”, Mik Džeger i Čarli Vots, snimili su skeč koji ismeva bend The Rolling Stones za potrebe konferencije za štampu čuvene komičarske trupe Monthy Python, pred njihove predstave povodom ponovnog okupljanja.

Preživeli članovi “Monti Pajtona” počeće večeras seriju od deset predstava u londonskoj O2 areni. Skupina je najavila na pomenutoj konferenciji u centralnom Londonu da će se, u vidu novih filmskih skečeva, u predstavi pojaviti i Stiven Hoking i Brajan Koks.

U skeču koji su snimili čuveni Stonsi, Džeger Pajtonovce karakteriše kao “gomilu naboranih starkelja koji pokušavaju da ponovo prožive svoju mladost”, nakon čega je, skroz “montipajtonovski” izdiktirao setlistu benda svom asistentu.

Džon Kliz je napomenuo da je cena postavki predstava dostigla četiri i po miliona funti, a Majkl Pelin je dodao da je “Početna numera poprilično energična, tako da postavlja standard (za ostatak predstave, prim. aut)”, kao i da je “poprilično iscrpljen posle prvih 10 minuta”. Najnovija Monti Pajton kompilacija Monthy Python Sings (again) je puštena u prodaju ove nedelje.

Pogledajte skeč na linku ispod: