-

NaslovnaVestiVesti iz svetaThe Ocean objavili drugi singl sa nadolazećeg albuma

The Ocean objavili drugi singl sa nadolazećeg albuma

Sedam nedelja nakon objave debitantskog singla „Jurassic | Cretaceous“ sa njihovog nadolazećeg albuma, grupa The Ocean vratila se sa još jednim i propratnim spotom, „Oligocene“.

Spot su snimali članovi benda, Loic Rossetti, David Ahfeldt i Robin Staps, tokom leta 2019, u planinama Ararat u Jermeniji, za vreme „Siberian Traps“ turneje po Rusiji, Kazahstanu Jermeniji, Gruziji i Japanu, a montažu i animaciju potpisuje Craig Murray.

„Našli smo ovo mesto sasvim slučajno: Razorene ruševine sovjetskog opservatorijuma i istraživačke stanice za kosmičku radijaciju. Sama zgrada je izgledala kao svemirski brod koji se obrušio visoko u planinama, ali je bilo i puno zanimljivih građevina rasutih svuda po pejzažu: betonske kocke, podzemni tuneli, zarđala mašinerija, preturene bandere i osmatračnice. Sve je izgledalo kao direktno iz filma Stalker, Andreja Tarkovskog.“

Album „Phanerozoic II: Mesozoic | Cenozoic biće objavljen 25. septembra pod etiketom Metal Blade-a, u više različitih konfguracija, uključujući i izdanje u drvenoj kutiji sa autentičnim praistorijskim fosilima. Inače, album je već dostupan za pretporudžbinu putem sajta izdavača.

Poslušajte novi singl ispod:

Najnovije vesti

Izdvajamo