-

NaslovnaVestiVesti iz svetaThe Lumineers predstavili spot za pesmu "Angela"

The Lumineers predstavili spot za pesmu „Angela“

the lumineersAmerički indi folk bend The Lumineers objavio je spot za pesmu „Angela“, koja se našla na njihovom poslednjem studijskom albumu „Cleopatra“, objavljenom u aprilu ove godine.

Produkcijom novog studijskog albuma bavio se Simone Felice (The Felice Brothers, The Avett Brothers), a izdanje je snimano u Clubhouse studiju, nedaleko od Woodstocka. Na njega se dugo čekalo, jer je bend proveo poslednje tri godine nastupajući na 6 od 7 kontinenata. U međuvremenu su nominovani za Grammy, u kategorijama ‘Best New Artist’ i ‘Best Americana Album’ te su prodali više od 3 miliona primeraka debitantskog studijskog izdanja.

Da ima nešto bezvremensko u The Lumineers mogli smo se uveriti slušajući pesme „Ophelia“, „Cleopatra“ te „Angela“, a objavom drugog studijskog izdanja trojka je samo potvrdila, kako kažu, koliko se opire pesmama s recikliranim tekstovima koji ništa ne znače.

„Želimo pesme koje možeš obuhvatiti rukama. Moraju postojati druge priče i drugi načini za ispričati ih“, izjavili su The Lumineers

Spot za pesmu „Angela“ je režirao Issac Ravishankara sa kojim su članovi benda ranije sarađivali.

Save