-

NaslovnaVestiVesti iz svetaThe Killers pred koncert na Exit Festivalu objavili spot za singl "The Man"

The Killers pred koncert na Exit Festivalu objavili spot za singl “The Man”

The Killers, zvijezde ovogodišnjeg Exita i jedan od najvećih bendova našeg vremena, objavili su spot za novi singl “The Man“! S moćnim ritmom koji nosi sve pred sobom, ova pjesma je punokrvna stadionska himna, koja je već osvojila svijet.

„Ljubitelji glazbe, radujte se! Snimili smo spot za The Man“ – stoji na Twitteru Kilersa, uz svježe objavljen video. Kao što se dalo naslutiti iz prethodnog traileraa, spot prati pjevača grupe Brandona Flowersa u klasičnom okruženju Las Vegasa, od kockarnica, preko velikih bulevara, kako se priprema za show uz go-go plesačice, sve do pustinjskih bespuća Nevade. I baš kao što biva u gradu grijeha – od sjaja do očaja.

Inače, novi singl su izveli na svojim skorašnjim nastupima ljetne turneje, u sklopu koje će slijedeće srijede, 5. srpnja, prvi put pjevati i u Srbiji. Bit će to koncertni spektakl za otvaranje ovogodišnjeg Exit festivala.

Njima će se na otvaranju Exit festivala, u srijedu, 5. srpnja, pridružiti i Jeff Mills, Ellen Allien, Paula Temple & Rebekah, Jonathan, Van Gogh, a među zvijezdama sljedće četiri noći izdvajaju se Liam Gallagher, Years & Years, Jason Derulo, Roisin Murphy, Paul Kalkbrenner, Solomun i Dixon, Jake Bugg i još stotine drugih.