-

NaslovnaVestiVesti iz svetaThe Killers objavljuju cjelokupnu diskografiju na vinilu

The Killers objavljuju cjelokupnu diskografiju na vinilu

Mirela Belaj
Buduća spisateljica i novinarka.

Američki rock bend The Killers proslavit će svoju dugogodišnju karijeru novim izdanjem svoje cjelokupne diskografije u vinyl box setu pod nazivom „The Killers Career Vinyl Box”. Album će sadržavati svih sedam studijskih izdanja benda iz Las Vegasa, a u prodaju će se pustiti 15. srpnja.

Sadržaj ove epske kolekcije bit će upotpunjen 180-gramskim vinilima kojima će bend prikazati publici svoj napredak i putovanje u godinama nastupa i snimanja. Stoga izdanje započinje njihovim debitantskim, trostruko platinastim izdanjem pod nazivom  „Hot Fuss” iz 2004. godine. Kolekcija se nastavlja i na drugi album, „Sam’s Town” koji je objavljen 2006. godine te uključuje pjesme „Read My Mind” i „When You Were Young”.

Treći pak album pod nazivom „Sawdust” iz 2007. godine sadrži remixe, obrade i ostale vrijedne izvedbe benda kao što su obrade pjesama „Transquilize” i „Shadowplay”. Potom slijede albumi „Day & Age”, „Live From The Royal Albert Hall” (koji je ujedno vrhunac njihovih live nastupa), „Battle Born” s hitovima „Miss Atomic Bomb” i „Runaways” te sedmi, ujedno i posljednji album „Wonderful Wonderful” iz 2017. godine.

Sve navedeno upućuje na iznimno bogat sadržaj koji će nas čekati na predstojećem izdanju. Album je moguće čak i unaprijed naručiti na službenoj stranici benda.