-

NaslovnaVestiVesti iz svetaThe Killers objavili novi singl

The Killers objavili novi singl

The Killers

Popularni američki sastav, The Killers, predstavio je novi singl My Own Soul’s Warning koji će se naći na njihovom budućem albumu “Imploding the Mirage”.

Nova ploča biće za The Killers šesto po redu studijsko izdanje, a naslediće uspešan album „Wonderful Wonderful“ iz 2017. godine. Produkciju novog albuma uz članove benda potpisuju i Shawn Everett te Jonathan Rado (Foxygen), a snimanje se odvijalo u studijima u Los Anđelesu, Las Vegasu i Park Sitiju. Za razliku od prethodnika ovaj album donosi i primetan broj muzičkih gostiju koji su učestvovali u njegovom kreiranju, a među njima su Lindsey Buckinghamkd langWeyes BloodAdam Granduciel Blake Mills. Album je isprva trebalo da bude objavljen krajem maja, a novi datum njegove objave još nije potvrđen.

Usled aktuelne pandemije koronavirusa, kao i mnogi drugi izvođači, i The Killers su bili primorani da odlože deo svoje evropske turneje, a neki od novih datuma već su objavljeni. Među potvrđenim koncertima za nadolazeću godinu našao se i nastup na odloženom izdanju INmusica, kad će sastav premijerno zasvirati u Hrvatskoj.

Najnovije vesti

Izdvajamo