-

The Hold Steady novim singlom najavljuju album

 

The Hold Steady

 

Grupa The Hold Steady je najavila svoj osmi po redu studijski album, „Open Door Policy“, koji prati prošlogodišnji „Thrashing Thru the Passion“, za 19. februar 2021. pod etiketama Positive JamsThirty Tigers. Naime, kao uvid u ono što očekuje fanove, veterani indi roka su podelili singl „Family Farm“.

Novi album je gotovo u celosti napisan i snimljen pre pandemije, ali se pesme, kako navodi frontmen Craig Finn, bave pričama o moći, obilju, mentalnom zdravlju, tehnologiji, kapitalizmu, konzumerizmu i opstanku, temama koje su ispunile 2020. godinu.

Pesme se u našem bendu stvaraju na gomilu različitih načina, ali po mom mišljenju, naši najveći klasici su one numere koje imaju rokerski drajv ukombinovan sa klavirskim momentima. Family Farm apsolutno odgovara tome. Rađanje pesme se dogodilu upravo u početnom gitarskom rifu, koji je otvara. Tad Kubler je našem producentu, Joshu Kaufmanu, i meni odsvirao kućni demo i mi smo smartali da je vredan daljeg razrađivanja. U tom trenutku, radni naziv mu je bio August. Izveli smo je ostatku benda i Franz je smislio bridž. Ovo je delovalo kao izvesna promena scene koja je pesmi dala više dubine i intrige“, izjavio je Finn.

Open Door Policy:
01. The Feelers
02. Spices
03. Lanyards
04. Family Farm
05. Unpleasant Breakfast
06. Heavy Covenant
07. The Prior Procedure
08. Riptown
09. Me & Magdalena
10. Hanover Camera
11. Parade Days *

Najnovije vesti

Izdvajamo