-

The Blues Emergency iz Toronta izdao novi singl „A Love Revolution“

The Blues Emergency
foto: FB stranica benda

Bend iz Toronta, The Blues Emergency, objavio je novi singl „A Love Revolution“ koji je dostupan za preslušavanje putem svih većih digitalnih platformi.

Singl „A Love Revolution“ savršeno oslikava prepoznatljiv zvuk grupe The Blues Emergency, sa teškim rifovima, ogromnim gitarskim solažama i gromoglasnom ritam sekcijom. Celu priču upotpunjuju moćni vokal i lirska poruka.

„A Love Revolution“ nije samo singl; to je izjava ljubavi, jedinstva i mirnog protesta. The Blues Emergency šalju poruku svetu da je promena moguća ako neustrašivo stojimo zajedno. Muzika može biti moćno oruđe za pozitivne promene, a „A Love Revolution“ je dokaz za to.

Njihov debi album „The Machine“ brzo je postao popularan na vodećim stoner rok i metal listama na YouTube-u, kao što su Stoned Meadow of Doom, 666MrDoom i Morphy. Sa oko 50.000+ strimova širom sveta, ostavili su svoj pečat. Sada sa dodatkom novog bubnjara i novom kolekcijom pesama, The Blues Emergency će doneti „A Love Revolution“ na predstojeće letnje festivale, uključujući Gussapolooza & Coming Home Festival.

Najnovije vesti

Izdvajamo