fbpx

-

Naslovna Vesti Vesti iz sveta The Black Crowes ponovo zajedno

The Black Crowes ponovo zajedno

The Black CrowesBraća Robinson, osnivači rock grupe The Black Crowes, zakopali su ratne sekire, kako bi “Crne Vrane” “poletele” na turneju sledeće godine, u okviru koje će odsvirati sve pesme sa čuvenog albuma “Shake Your Money Maker“, koji sledeće godine “slavi” 30 godina od izdavanja.

Koncerti su, za sada, zakazani samo za američki kontinent.

“Mislim da će ljudi po prvi put čuti čiste Crowese. Nema jamminga. Mislim da će to ponovo uspostaviti vezu s nekim ljudima koji su nas izgubili na putu zbog svih sranja koja smo radili”, rekao je Chris Robinson za Rolling Stone.

Svađa između dva brata postala je slavna kao i njihova muzika, zaključuju u Rolling Stoneu, a o pomirenju je Rick Robinson rekao: “Niko nije ovde da bi ispao seronja. Mi volimo ovu muziku. Mi smo muzičari. Mi smo braća. Volimo se međusobno. Ovo je sad  puno zdravije mesto za nas.”

Objavljen u februaru 1990. godine, debitantski album “Shake Your Money Maker” našao se  na četvrtom mestu Billboardove liste, dok su se singlovi “Jealous Again,” “Hard to Handle,” “She Talks to Angels” i “Seeing Things” našli na Top 10 mainstream rock listi. Sve to je otvorilo prostor za naredni album The Black Crowesa “The Southern Harmony and Musical Companion”, koji se po izlasku 1992. godine, takođe našao na vrhu Billboardove Top 200 liste.

 

 

Najnovije vesti

Izdvajamo