-

Tallest Man On Earth objavio novi singl „Rivers“

tallest-man-on-earth
Kristian Matsson, poznatiji kao Tallest Man On Earth, na svojem Instagram profilu objavio je riječi novosnimljenog singla „Rivers„.

Nakon što je prošle godine objavio album „Dark bird is home“ kojeg smo predstavili u svibanjskom izdanju rubrike Pažljivo slušaj, Kristian Mattson svirao je u poznatom Royal Albert Hallu, objavio je dokumentarac, a 15. rujna dolazi u Kino SC u Zagrebu. Uz sve to, ljubitelje svoje glazbe počastio je i novom pjesmom „Rivers“.

Ovaj Šveđanin, poznat po liričnosti i pejzažnim motivima koji prate i ovu pjesmu, već nekoliko mjeseci izvodi „Rivers“ na svojim koncertima. Ona je sada i službeno objavljena, a za razliku od novog albuma koji je iznenadio publiku naviklu na akustičnu gitaru svojom prožetošću električnom gitarom i klavijaturama, nova pjesma vjerna je akustičnom folk-rocku sa prijašnjih albuma.

Bilo da eksperimentira i pomiče svoje granice ili nastavlja istraživati svoj poznati arpeggio stil, Kristian Matsson oduševljava ljubitelje svoje glazbe sa svakom novom pjesmom. Uostalom, uvjerite se sami!

Save

Najnovije vesti

Izdvajamo