-

NaslovnaVestiVesti iz svetaSve glasnija nagađanja o naslovu predstojećeg albuma Maidena

Sve glasnija nagađanja o naslovu predstojećeg albuma Maidena

Iron MaidenProšlo je šest godina otkako se pred publikom pojavio „The Book Of Souls“ i fanovi legendi Iron Maiden nestrpljivo očekuju novitete. Poslednjih nedelja se uveliko „love“ signali sa bilo kog javnog oglašavanja članova, ne bi li se na osnovu toga sakupili smisleni nagoveštaji onoga što pripremaju.

Novinar Edwin McFee veruje kako je prilično sigurno da će se njihov sedamnaesti po redu studijski album zvati „Writing on the Wall” ili „Belshazzar’s Feast“.

Prvim znakom smatra majicu frontmena Brucea Dickinsona, koju je nosio prilikom televizijskog intervjua za Sky News, a na kojoj je pisalo upravo „Belshazzar’s Feast”.

Na pitanje novinara o planovima njegovog benda, izjavio je samo: „Ne mogu vam reći o čemu se radi, ali ispred nosa vam je“.

McFee zatim ukazuje na postojanje niza skorašnjih objava benda koje sadrže skraćenicu W.O.T.W. – što, prema njegovoj interpretaciji, označava „Writing on the Wall”, drugi naslov za istu biblijsku priču o Belšazarovoj gozbi.

„Misterija je zvanično otvorena 28. juna, a završiće se 17 dana kasnije – 15. jula. Da li je to hrabra referenca na predstojeći sedamnaesti LP najvećeg metal benda na planeti? Vi razmislite, ali nivo mog uzbuđenja je 666 posto“!

Najnovije vesti

Izdvajamo