-

Stiže novi album Queens of the Stone Age, objavljen prvi singl

QOTSA In times new roman

Novi album benda Queens of the Stone Age pod nazivom „In Times New Roman…“, pojaviće se 16. juna za Matador Records.

„In Times New Roman…“ biće prvo zvanično izdanje Queens of the Stone Age, nakon albuma „Villains“ objavljenog 2017. godine.

Album In Times New Roman… je sirov, ponekad brutalan i ne preporučuje se onima sa slabim srcem. Pa ipak, možda i jeste najlepši i definitivno najplodonosniji album u njihovoj epskoj diskografiji. Sa albumom In Times New Roman… spoznajemo da ponekad treba pogledati ispod ožiljaka i krasta da bi se videla lepota, a ponekad su i kraste, i ožiljci lepota.

Prva ponuda sa In Times New Roman… je „Emotion Sickness“, koja obavija slušaoce toplim pokrivačem patentiranih QOTSA hipnotičkih refrena i neobičnim ritmovima isprekidanim prizvukom psihičke turbulencije. Proteklih nekoliko godina su bile teške za sve i nije tajna da su članovi QOTSA imali svoj udeo kod gubitka i slomljenog srca. Ali ko od nas se nije suočio sa nedavnim (ili davnim) borbama i bolestima emocija (emotion sickness)?

In Times New Roman… je snimljen i miksovan u Hommeovom sopstvenom Pink Duck studiju, uz dodatne snimke iz studija Shangri-La. Album je producirao Queens of the Stone Age, a miksovao Mark Rankin.

Album će biti dostupan na svim digitalnim platformama i na vinilu i CD-u od 16. juna. Umetničko delo i dupli LP sa preklopom, dizajnirao je dugogodišnji saradnik Boneface. LP vinil će biti dostupan širom sveta u crnoj boji, zelenoj, crvenoj, srebrnoj i plavoj. Svi formati su dostupni za pretprodaju.

Spisak pesama:

1. Obscenery
2. Paper Machete
3. Negative Space
4. Time & Place
5. Made to Parage
6. Carnavoyeur
7. What the Peephole Say
8. Sicily
9. Emotion Sickness
10. Straight Jacket Fitting

Najnovije vesti

Izdvajamo