-

Sting objavio duet sa Zuccherom, dosad neotkrivenu pjesmu “September”

Legendarni Sting objavio je “September”, prethodno neotkriven duet s talijanskom glazbenom ikonom Zuccherom preuzet s nadolazećeg izdanja “Duets”, koji na jednom mjestu okuplja njegove omiljene glazbene suradnje. Premda je album trebao na police stići 27. studenog, utjecajni je kantautor otkrio kako je zbog poteškoća izazvanih aktualnom pandemijom njegova objava prebačena na 19. ožujka 2021. godine. Slušajte “September” na digitalnim glazbenim platformama: umhr.lnk.to/StingZucchero

Sting je duet s popularnim talijanskim glazbenikom najavio putem društvenih mreža, istovremeno otkrivši pratiteljima njihovu zajedničku fotografiju koja je ujedno i naslovnica singla. Produkciju pjesme potpisuje Sting, dok je za miks zaslužan nagrađivani audio inženjer Robert Orton.

Kroz svoju uspješnu i dugu karijeru, Sting je radio s nizom glazbenika – među njima su kantautor Cheb Mami, rock ikona Eric Clapton te Mary J. Blige, jedno od najuspješnijih imena R&B glazbe. Uz suradnje koje ostvario s njima, na albumu “Duets” će se naći i “Don’t Make Me Wait”, duet sa Shaggyjem preuzet s njihovog zajedničkog albuma nagrađenog Grammyjem.

Album “Duets” u fizičkom se obliku može prednaručiti na Stingovoj službenoj web stranici. Publika može birati između CD formata te dvostrukog vinila.

Najnovije vesti

Izdvajamo