fbpx

-

Naslovna Vesti Vesti iz sveta Steve Gunn objavljuje "Eyes On The Lines" u junu

Steve Gunn objavljuje “Eyes On The Lines” u junu

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

Steve GunnU posljednje dve godine, gitarista Steve Gunn je sarađivao sa muzičarima poput Black Twig Pickersa i Mikea Coopera. Iza sebe ima različita izdanja, ali on se vraća na muzičku svetsku scenu sa kompletnim bendom i kao kantautor albuma „Eyes On The Lines“.

Medved koji obara ruke, drevne ruševine i Bigfut, samo su neki od detalja koji se nalaze u video spotu „Conditions Wild“. Reditelj Brandon Herman prikazuje Gunna kao neustrašivog istraživača – Gunn obara ruke sa medvedom, prelazi vodenu prepreku da bi stigao do drevnih ruševina i na kraju odmara zajedno sa Bigfutom pored logorske vatre. Spot govori o traženju utočišta, kako se ljudi lako izgube i na kraju prihvate nepoznato.

„Conditions Wild“ je prvi singl sa novog albuma, i ujedno i najpristupačnija pesma koju je Steve Gunn uradio u svojoj karijeri. Zvonjava električne gitare i odlična ritam sekcija, doprinele su da Gunn-ov glas zvuči sigurnije nego ikad.

Album „Eyes On The Lines“ izlazi 3. juna za izdavačku kuću Matador Records. Nakon toga, Steve Gunn ide na tromesečnu turneju po Europi i SAD-u.